Paté de fetge i albergínia

Aperitius, Postres, esmorzars i berenars  |  Laura Garcia

Si us costa animar-vos a menjar paté de fetge perquè us resulta una mica fort, potser voleu fer aquesta versió suavitzada amb albergínia. És molt fàcil de preparar i es pot congelar.

  • Racions:
    450 g
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 15 minuts

Ingredients

200 g de fetge de pollastre, porc, vedella o xai
Una

Elaboració

Renteu l’albergínia i talleu-la a daus.
Afegiu un got d’aigua a la base d’una olla o cassó, col·loqueu-hi una reixeta de vapor a sobre (sense que toqui l’aigua) i poseu l’albergín…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat