Xips picants de kale a forn suau

Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Les xips de kale deshidratada són tendència en l’alimentació saludable i són més fàcils de fer a casa del que sembla. Es poden fer tant amb deshidratadora com al forn suau vigilant que no perdin el color verd.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 grapats de col verda arrissada (curly kale, en anglès

Elaboració

Escalfeu el forn a 150º.
Renteu i escorreu bé la fulla de col. Elimineu la tija central i partiu-la amb les mans en 3 o 4 trossos grans, procurant conservar sencera la forma de “vano obert …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat