Puré de moniato especiat i refrigerat

Aperitius, Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Condimentat amb cúrcuma i pebre, suc de gingebre o llimona i oli de coco, aquest puré de moniato resulta un plat prebiòtic antiinflamatori deliciós.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

500 g de moniatos
2 cullerades d’oli de coco verge

Elaboració

Coeu el moniato en una cassola amb una cullerada d’oli de coco, un rajolí d’aigua, un pessic de sal i tapeu-ho perquè es cogui a la planxa-vapor.
Tireu-hi l’altra cullerada d’oli de c…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat