Salmorejo

Plat principal, Aperitius  |  Lucía Gómez

Aquesta recepta és brutal! De debò que no té absolutament res a envejar al salmorejo cordovès. Després de trobar-los tant a faltar durant tota la tardor, l'hivern i la primavera…, per fi, comencem a trobar altre cop els tomàquets.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

½ quilo de tomàquets
1 all
½ alvocat
4 culle

Elaboració

Rehidrateu els tomàquets amb aigua calenta durant 15 minuts.
Mentrestant, poseu en la batedora els tomàquets, l’all, l’alvocat, el vinagre i la sal. Bateu-ho tot molt bé fins que quedi una t…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat