Carbassó farcit de cuscús al curri

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Vitamines, minerals, sabors intensos... un plat perfecte per l'estiu, per refrescar-nos i per tastar ingredients tan saludables com el carbassó o el cuscús d'espelta.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

6-8 carbassons d’uns 20 cm
1 vas (250 ml) de cuscú

Elaboració

Salteu la ceba en una cassola amb oli d’oliva i una mica de sal fins que es comenci a enrossir.
Incorporeu-hi el cuscús i les panses i, sense parar de remenar, torreu-ho lleugerament.
Afe…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat