Elaboració d’un extracte líquid d’estèvia per cuinar

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Descobreix com preparar a casa un extracte líquid casolà de fulla d'estèvia per endolcir les teves preparacions i al mateix temps, mantenir tots els beneficis sobre l'organisme.  

  • Racions:
    250 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

3 cullerades = 5g = 40-45 ml de fulla seca d’estèvia,

Elaboració

Infusioneu l’estèvia amb aigua a 90 ºC. Retireu-la del foc i deixeu-la reposar tapada vint minuts.
Coleu-la amb un filtre de tela o paper i conserveu-la a la nevera dues setmanes.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat