Sopa de quinoa, amarant i alga dulse

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquesta és una sopa nutritiva, rica en proteïna, omega 3 i minerals  És ideal per reposar forces i està especialment indicada per a l’esport i el desgast físic.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 - 45 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 litres d’aigua mineral o caldo vegetal natural
2

Elaboració

Renteu bé la quinoa i l’amarant
Salteu els porros amb una mica d’oli i sal
Afegiu-hi el caldo o l’aigua, la quinoa, l’amarant i una altra miqueta de sal. Feu-ho bullir i cuineu-ho a…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat