Crocant tricolor de sèsam i goji

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Quan es té una mica de gana a mig matí o a mitja tarda, aquesta barreta cruixent de sèsam i goji és deliciosa i tot un vici. També és ideal per un bufet festiu o com a substitut d’unes postres dolces.

  • Racions:
    10 unitats
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

½ vas (250 ml) de sèsam blanc, lleugerament torrat

Elaboració

Escalfeu la melassa a foc mitjà, incorporeu-hi les llavors i remeneu-ho bé fins a obtenir una massa espessa.
Aboqueu la massa calenta sobre una estoreta de silicona o sobre un paper vegetal p…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat