Azuki amb saltat de verdures i gambes

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Plat de tardor-hivern nutritiu i calorífic, excel·lent per enfortir els ronyons i escalfar el cos, gràcies a l’alga kombu, les azuki i les gambes.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    2 hores
© Pau Esculies

Ingredients

Per a la cocció de les azuki

1 vas (250 ml) d’azuki,

Elaboració

Per a la cocció de les azuki

Escorreu les azuki i llenceu l’aigua de remull.
Poseu-les a l’olla amb l’aigua, la kombu, el fonoll i feu que arrenqui el bull. Cuineu-les a foc lent. A pre…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat