Gelatina de préssec amb aroma de taronja

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

És una manera diferent i divertida d’acostumar els més petits de la casa a menjar fruita, i a més és ideal per prendre per berenar o a mig matí, o fins i tot per esmorzar!

  • Racions:
    6 - 8 racions
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts + 2 hores de refredat
© Pau Esculies

Ingredients

1 cullerada (15 ml, 6 g) d’agar-agar en pols Porto-Mui

Elaboració

Barregeu l’agar-agar amb el suc i uns granets de sal. Feu que arrenqui el bull i deixeu-ho coure destapat a foc suau un parell de minuts.
Aparteu-ho del foc i incorporeu-hi les ratlladures de…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat