Pesto de fulla verda i cànem

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

No us perdeu aquesta salsa; les llavors de cànem pelades tenen una textura suau semblant als pinyons i un sabor deliciós a nou tendra amb matís d'herba fresca idoni per a fer-ne salses i batuts.

  • Racions:
    200 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 cullerades de llavors de cànem pelades
2 cullerade

Elaboració

En un morter piqueu l’all amb la fulla verda, els pinyons, el cànem i el llevat.
Incorporeu-hi gradualment els ingredients líquids: vinagre, llimona, aigua de mar i oli fins a obtenir una s…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat