Trufes de soja negra i dàtils

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un remei tradicional oriental per a pal·liar alguns símptomes de la menopausa, per completar l’esmorzar o com a snack.

  • Racions:
    30-40 trufes
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 h 45 minuts + 12 h de remull
© Pau Esculies

Ingredients

Per a coure la soja negra

½ vas (125 ml) de soja negra

Elaboració

Poseu la soja en remull tota la nit
Llenceu l’aigua de remull i poseu la soja a bullir amb 5 dàtils, la kombu i la vainilla.
Coeu-la fins que estigui ben tova: entre 50-90 minuts a pressió…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat