Flam de plàtan i llimona

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

A l'estiu ve de gust menjar plats lleugers, que depurin lleugerament però sobretot que ens refresquin. I aquests compleix tots els requisits!

  • Racions:
    8
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

3 cullerades (45 ml) de flocs d’agar-agar
½ litre de

Elaboració

Bulliu els flocs d’agar amb la llet d’arròs, una mica de sal, la cúrcuma i la vainilla durant 7 minuts, sense tapar per evitar que vessi. Retireu-ne la vainilla.
Afegiu-hi els plàtans tallat…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat