Salsa de no-tomàquet

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Salsa ideal com a alternativa a la salsa de tomàquet clàssica. Les pastanagues i les cebes li aporten la dolçor necessària.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2-3 cebes, en mitja lluna
5-6 pastanagues, a rodanxes

Elaboració

Salteu les cebes i l’all en una cassola amb una mica d’oli i un pessic de sal, fins que comencin a enrossir-se.
Afegiu-hi la pastanaga, 2/3 de la remolatxa, dos pessics de sal i aigua fins que …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat