Picada remineralitzant de sèsam i julivert

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Les nostres picades tradicionals es fan amb ametlles o avellanes torrades, que aporten un sabor incomparable, però per reforçar els ossos és més convenient fer-les amb sèsam, que conté una proporció de calci-magnesi-fòsfor idònia per als ossos.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

3 cullerades (45 ml) de llavors de sèsam torrades
3

Elaboració

Moleu parcialment les llavors de sèsam en un molinet elèctric, fins que el 90% quedin mòltes.
Incorporeu-hi el julivert i moleu-ho 2-3 segons més, amb intermitències per evitar que el sès…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat