Gelatina de móres

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Unes postres o un berenar saludable, lleuger i deliciós per quan és temps de mores.

  • Racions:
    6 - 8
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts + 2 hores de nevera
© Pau Esculies

Ingredients

Per al batut de móres

500 ml de llet d’arròs i avel

Elaboració

Renteu les móres sota l’aixeta i poseu-les al vas de la batedora. Tritureu-les amb la llet d’arròs.
Passeu-les pel colador xinès per treure’n la grana i obtenir un batut fi.
En un c…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat