Verduretes cruixents amb salsa agredolça d’ume

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una amanida tèbia rica en calci i amb un gran poder remineralitzant gràcies a la salsa d'ume.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

½ bulb de fonoll, tallat a làmines de ½ cm
2 pasta

Elaboració

Poseu una olleta al foc amb 1 litre d’aigua mineral i, quan arrenqui el bull, tireu-hi les pastanagues i el fonoll. Deixeu-ho coure sense tapa, uns 2-3 minuts.
Escorreu les verdures i deixe…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat