Estofat lleuger de llentia du Puy i verduretes

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un plat clàssic i d'aparença humil que té moltes propietats nutricionals i energètiques. Segons la cocció que en feu, és un plat ideal per a qualsevol època de l'any, tot i que el millor moment per prendre llenties és a la primavera.  

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas de llenties pardines
5 cm d’alga wakame, tallad

Elaboració

Renteu les llenties i poseu-les a bullir amb aigua que només en cobreixi el volum. Quan arrenqui el bull, coleu-les i llenceu l’aigua.
Torneu-hi a afegir aigua freda, uns 2 cm per sobre les ll…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat