Crema de pera, coco i cardamom

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Alternativa vegana i molt saludable a les mousses convencionals fetes a base de lactis i midons refinats. La combinació de kudzú i coco permet preparar postres cremoses molt ràpidament.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

500 g de peres pelades i a trossos
3 cullerades (45 m

Elaboració

Feu una compota amb les peres, la canyella, la sal i un dit d’aigua.
Desfeu el kudzú amb aigua, començant només amb un rajolí i incorporant-la gradualment, tot remenant per obtenir una cr…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat