Timbal d’arròs negre amb pèsols i bacallà

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

El 'nerone' és un arròs originari de la Xina, molt aromàtic i nutritiu, que resulta elegant al plat i contrasta amb els colors vius de verdures i hortalisses. Ric en ferro i antioxidants, no s’ha de confondre amb l’arròs salvatge.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 hora + 15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas d’arròs negre
2 ½ vasos d’aigua bona
2

Elaboració

Poseu 2 ½ vasos d’aigua bona en un cassó, tapeu-lo i feu que arrenqui el bull. Incorporeu-hi l’arròs i 2 pessics de sal. Tapeu-ho i quan arrenqui el bull deixeu-ho coure a foc mitjà 5 minu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat