Sèpia amb pèsols ofegats

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La primavera és el millor moment de la sèpia i del pèsol; per tant, aquest és un bon plat de temporada. I recorda, si vols aprofitar tot el valor nutricional dels pèsols, no s’han de coure gaire temps!

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Una sèpia d’uns 500 g, amb la pell
500 g de pèsol

Elaboració

Renteu la sèpia i talleu-la a trossos regulars, sense treure-li la pell.
Poseu un parell de cullerades d’oli i la sèpia a la paella, sense haver-la escalfat. Tapeu-la i coeu-ho a foc suau …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat