Tempeh amb salsa de menta

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Un plat adequat per a totes les èpoques de l'any si adapteu alguns ingredients a cada estació. És perfecte per reforçar l'organisme i nodrir-lo de minerals, proteïnes, enzims i vitamines del grup B.  

  • Racions:
    5 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1 hora + 20 minuts de remull
© Pau Esculies

Ingredients

250 g de tempeh fresc a llesques fines
5 cm d’alga ko

Elaboració

Remulleu l’alga kombu durant 20 minuts amb aigua que la cobreixi.
Salteu la ceba amb una mica d’oli i un pessic de sal fins que comenci a enrossir-se.
Afegiu-hi l’alga kombu amb l’aigua del …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat