Crema de bròquil, espirulina i llimona

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una crema deliciosament elegant i farcida de minerals, vitamines i fitoquímics. Un còctel de minerals per nodrir la sang, especialment indicada en casos d’anèmia i debilitat general.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

2 cebes a mitja lluna
1 bròquil verd gran, a florete

Elaboració

Salteu les cebes en una olla amb un raig d’oli i un pessic de sal, fins que comencin a enrossir-se, i afegiu-hi una mica d’aigua per evitar que s’enganxin.
Incorporeu-hi el bròquil, els …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat