Salsa de quefir amb cúrcuma i menta

Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una salsa nutritiva que enriqueix preparacions lleugeres com uns rotllets d’arròs amb verduretes, un peix al vapor, un saltat de verdures o una amanida. El groc intens de la cúrcuma contrasta amb la resta de colors de l’àpat.

  • Racions:
    300 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

1 vas (250 ml) de quefir ecològic de cabra
1 cullera

Elaboració

Desfeu la pasta d’ume amb el quefir en un bol.
Piqueu la menta i tireu-la immediatament al quefir, per evitar que s’ennegreixi.
Incorporeu-hi la resta d’ingredients, barregeu i conserveu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat