Seques amb tomàquet mig cuit i wakame

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una proposta fàcil i ràpida de preparar les mongetes seques amb varietat de colors i sabors mediterranis. Un plat proteic que reforça, remineralitza i, alhora, resulta lleuger i saludable.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 pot de mongetes seques cuites
2 cebes mitjanes tall

Elaboració

Salteu les cebes en una cassola amb oli i sal fins que estiguin ben cuites.
Remulleu l’alga 5 minuts amb aigua que tan sols la cobreixi. Escorreu-la i poseu-la a un costat de la cassola.
I…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat