Pastís de mill i coliflor amb crema de carbassa

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una proposta nutritiva, calmant i saciant, ideal per estimular la digestió i per regular el nivell del sucre en sang.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    1 h 10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas de mill rentat i escorregut
3 vasos d’aigua m

Elaboració

En una cassola de fons gruixut, salteu les cebes, durant 10 minuts, amb una mica d’oli d’oliva i un polsim de sal.
En una paella sense oli, torreu el mill rentat fins que s’assequi. Vigil…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat