Farcellet verd de mill i quinoa amb salsa d’ametlla i dulse

Plat principal, Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquests farcellets de col amb mill i quinoa t'encantaran! I, a més, és una recepta base que admet multitud de farciments per tal que l'adaptis al teu gust.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    1h 10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 col verda de fulla arrissada

Per al farciment

Elaboració

Per al farciment

Salteu la ceba amb oli i sal en un cassó per bullir els cereals. Quan la ceba comenci a daurar-se, afegiu-hi la pastanaga, l’aigua, els cereals i la sal. Tapeu-ho i coeu-ho 2…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat