Ous al plat amb azukis, fajol i algues

Plat principal  |  Pep Nogué, Xevi Verdaguer

Recepta per tractar la sulfatació dels estrògens

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    3h 10 minuts + 1 nit de remull

Ingredients

100 g d’azukis
25 g d’alga kombu
40 g d’alga

Elaboració

Remulleu les azukis des de la nit anterior.
Llenceu l’aigua de remull i poseu en una cassola tres mides d’aigua per una d’azuki.
Poseu la cassola al foc amb l’alga kombu i l’alga coch…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat