Amanida amb créixens, remolatxa, espagueti de mar i musclos

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Amanida rica en minerals, idònia per a remineralitzar el cos. Especialment indicada en casos d’anèmia o debilitat òssia o per reposar minerals després d’un estiu molt calorós en que s’ha suat massa.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 grapats de musclos nets
1 remolatxa bullida sencera

Elaboració

Per dessalar l’alga: primer esbandiu l’alga per eliminar els cristalls de sal. Després submergiu-la en aigua, remeneu 3 segons i canvieu l’aigua 3 cops, repetint el procés per eliminar la…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat