Mantega antiinflamatòria de lli i coco

Postres, esmorzars i berenars, Condiments i salses  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una mantega vegetal casolana, fàcil de preparar i molt saludable amb tots el beneficis del lli i de l'oli de coco.

  • Racions:
    120 ml
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts + 2 hores de congealdor
© Pau Esculies

Ingredients

4 cullerades (60 ml) d’oli de lli
4 cullerades (60

Elaboració

Poseu l’oli de lli en un bol gran d’una capacitat d’un litre i poseu-ho al congelador fins que el lli estigui ben fred i s’hagi endurit.
Traieu-ho del congelador i incorporeu-hi immedia…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat