Crema freda de pastanaga amb curri i oli de menta

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Crema ràpida de preparar i idònia per quan fa calor gràcies a l'efecte refrescant del curri, la llimona i la menta que a més ens protegeix la pell de l'acció del sol.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

½ k de cebes noves o tendres a quarts
½ k de pastan

Elaboració

Salteu les cebes amb una mica d’oli d’oliva i un polsim de sal marina 3 minuts. Incorporeu-hi les pastanagues, aigua que cobreixi dos dits per sobre les verdures, la sèmola d’arròs i dos p…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat