Quinoa amb bacallà i tomàquet

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Quan hi ha poc temps per cuinar, aquesta recepta es prepara ràpidament si ja teniu cuites tant la quinoa com la salsa de tomàquet, i el bacallà dessalat al punt.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

200 g de bacallà esqueixat i ben dessalat
1 vas (250

Elaboració

Amaniu amb oli i pebre el bacallà dessalat i reserveu-lo.
Remulleu la quinoa en un bol gran amb aigua bona, remeneu-la i fregueu-la bé amb l’aigua per eliminar la saponina que envolta el gr…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat