Batut verd

Begudes, Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Els batuts verds són un còctel d’enzims, nutrients antioxidants, vitamines, minerals i fibra; una bona manera de netejar el cos, descarregar toxines, desintoxicar el fetge, oxigenar la sang i revitalitzar-se.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 grapat de fulla verda: enciam, créixens, ruca, julive

Elaboració

Tritureu tots els ingredients, començant amb poca aigua per obtenir cremositat.
La quantitat d’aigua dependrà de la consistència que us agradi.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat