Hamburguesetes de mill i bacallà

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

El mill és el cereal idoni per fer unes hamburgueses impecables i, combinat amb bacallà, és un èxit assegurat. Trobareu moltes idees saludables per arrebossar hamburgueses vegetals!

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    1h 30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

1 grapat de bacallà esqueixat i ben dessalat
1 vas (

Elaboració

Poseu dues cullerades d’oli en una cassola de fons gruixut i salteu la ceba amb un pessic de sal. Deixeu-la coure 10 minuts remenant de tant en tant, fins que comenci a enrossir-se.
Torreu el…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat