Peres amb glacejat de gingebre

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Unes postres simples i ràpides de fer que ofereixen unes propietats medicinals excel·lents donada la combinació dels ingredients.    

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 peres tipus conferència
Uns granets de sal marina

Elaboració

Peleu les peres senceres i conserveu-ne la cua. Talleu-les una mica per la base perquè se sostinguin dretes. Col·loqueu-les així en un cassó i coeu-les tapades, amb aigua que les cobreixi 1 cm…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat