Amanida de pastanaga i espàrrecs

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquesta és amanida ràpida de preparar i farcida de carotenoides i antioxidants que protegeixen la retina i la pell: un plat molt recomanable per preparar la pell abans de prendre el sol i evitar-ne l'envelliment prematur.  

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 pastanagues
8 espàrrecs verds
2 cullerades de s

Elaboració

Talleu les pastanagues a mistos i els espàrrecs a rodanxes diagonals.
Coeu-ho al vapor, 3 minuts, que quedin al dente.
En un bol desfeu la sal amb el suc de llimona, incorporeu-hi el pebre …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat