Crema gelada de coco i préssec

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Una recepta ràpida i fàcil per elaborar gelats sense lactis ni sucre.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts + 5 hores de congelació
© Pau Esculies

Ingredients

400 ml de llet de coco de qualitat
500 g de préssec

Elaboració

Poseu tots els ingredients en un vas triturador fins a aconseguir una crema homogènia.
Passeu la crema a un bol de vidre o ceràmica i deixeu-la al congelador. Remeneu-la cada 15-30 minuts per…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat