Amanida de patata cuita i refrigerada

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

El "quid" d’aquesta recepta és menjar la patata després d’haver-la refrigerat a 4-5 ºC perquè l’estructura del midó canvia i passa a ser midó resistent, el que fa disminuir l’absorció del carbohidrat i esdevé un fantàstic prebiòtic.  

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

4 patates bullides amb pell i refrigerades a 4-5 graus

Elaboració

Peleu i talleu les patates refrigerades. Pinzelleu-les amb oli per evitar que s’assequin.
Bulliu 3-5 minuts la pastanaga i la mongeta amb aigua salada, que quedin al dente. Escorreu i esteneu…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat