Cremós d’azuki amb carbassó, mostassa i menta

Plat principal  |  Pep Nogué, Xevi Verdaguer

Recepta per tractar la metilació dels estrògens

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

600 g d’azukis cuites
10 alls negres fermentats

Elaboració

Tritureu les azukis cuites amb la meitat dels alls negres, l’oli de sèsam, la meitat de les llavors de sèsam, la fruita seca i un polsim de sal. Poseu-ho a la base del plat.
Ratlleu el carb…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat