Calamars ceto amb sobrassada ibèrica

Plat principal  |  Mel Sánchez

Uns bons calamars ben frescos i una bona sobrassada ibèrica de Mallorca i vet aquí una recepta mar i muntanya, ràpida, fàcil per gaudir de valent.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

200 g de calamar net i tallat a rodanxes (poden ser cana

Elaboració

Piqueu tant part blanca com una mica de la verda dels porros i els grans d’all.
Renteu el calamar, que es pot demanar net i tallat a la peixateria. Reserveu-lo.
Traieu de la nevera la pale…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat