Croquetes de mill a la cúrcuma

Plat principal, Aperitius  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La variació més sana i natural de les croquetes de tota la vida a base de mill i curcuma. Una molt bona manera de començar a introduir el mill a la dieta; un cereal energètic, ideal per estimular el sistema digestiu i ric en magnesi i fòsfor.

  • Racions:
    6
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    1 hora
© Pau Esculies

Ingredients

1 vas (250 ml) de mill, rentat i escorregut
3 vasos d

Elaboració

Poseu dues cullerades d’oli en una cassola de fons gruixut i salteu la ceba amb un pessic de sal. Deixeu-la coure 10 minuts, remenant de tant en tant, fins que comenci a enrossir-se.
Torreu e…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat