Tempeh de cigró amb camagrocs i salsa de castanyes

Plat principal  |  Montse Vallory

Un plat ràpid, nutritiu, saborós i reforçant de tardor amb proteïna completa a base de cigrons fermentats, que es prepara en pocs minuts si ja tenim elaborada la salsa de castanyes cuites i a punt un paquet de tempeh marinat.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

170 g de tempeh de cigró macerat amb tamari
Un grapa

Elaboració

Enrossiu el tempeh a la planxa, tal com surt del paquet, sense afegir-hi oli, 3 minuts per banda o fins que s’enrosseixi.
En una altra paella fonda o wok, salteu amb moviment constant l’all…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat