Crema d’albergínia amb xips d’alfàbrega

Plat principal  |  Laura Garcia

No us ha passat mai que heu comprat unes albergínies precioses pensant que faríeu un plat ben vistós, però es van quedant a la nevera i al final la pell es torna lletja i la polpa d’un color estrany? Aquesta crema és perfecta per a aquestes pobres oblidades.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

2 c. s. d’oli d’oliva, ghee o mantega*
2 albergí

Elaboració

Renteu les albergínies, descarteu la tija i talleu-les a daus petits de 2×2 cm aproximadament.
Escalfeu a foc lent les 2 cullerades d’oli d’oliva, ghee o mantega en una cassola grossa.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat