Púding de tapioca amb dàtils i espècies

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Púding vegà de tapioca combinat amb la dolçor dels dàtils i la calidesa de les espècies.

  • Racions:
    7
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

½ vas (125 ml) de sèmola de tapioca Celnat
1 vas (2

Elaboració

Tritureu els dàtils amb l’aigua, la llet de coco i uns granets de sal fins a obtenir una llet dolça. Barregeu-hi la tapioca i feu-ho coure tapat 5-10 minuts a foc suau, remenant de tant en tan…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat