Creps de farina de coco

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

Si destaca per alguna cosa la farina de coco és perquè conté molta fibra; ens pot ajudar a regular el trànsit intestinal i a alimentar la flora bacteriana pel seu efecte prebiòtic. I a part, té moltes opcions a la cuina! T'ajudem a descobrir-les.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 2 ous ecològics
  • 1 c.s. rasa de farina de coco
  • 2 c.s. de beguda vegetal, sense sucres afegits (Per l’opció ceto descartar les begudes vegetal de cereals)
  • Un pessic de sal
  • Espècies al gust: canyella, orenga, farigola, cúrcuma…

Dieta

  • Ceto
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Creps de farina de coco

Pans, pizzes i similars, Postres, esmorzars i berenars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Si destaca per alguna cosa la farina de coco és perquè conté molta fibra; ens pot ajudar a regular el trànsit intestinal i a alimentar la flora bacteriana pel seu efecte prebiòtic. I a part, té moltes opcions a la cuina! T'ajudem a descobrir-les.


Ingredients

  • 2 ous ecològics
  • 1 c.s. rasa de farina de coco
  • 2 c.s. de beguda vegetal, sense sucres afegits (Per l'opció ceto descartar les begudes vegetal de cereals)
  • Un pessic de sal
  • Espècies al gust: canyella, orenga, farigola, cúrcuma...

Elaboració

  1. Tritureu tots els ingredients fins a aconseguir una massa homogènia.
  2. Escalfeu una paella amb una mica d’oli d’oliva verge extra.
  3. Aboqueu un cullerot de massa i esteneu-la bé per tota la superfície de la paella per formar el crep. Deixeu daurar uns minuts.
  4. Feu per l’altre costat.
  5. Serviu i farciu amb el que més us agradi.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Tritureu tots els ingredients fins a aconseguir una massa homogènia.
  2. Escalfeu una paella amb una mica d’oli d’oliva verge extra.
  3. Aboqueu un cullerot de massa i esteneu-la bé per tota la superfície de la paella per formar el crep. Deixeu daurar uns minuts.
  4. Feu per l’altre costat.
  5. Serviu i farciu amb el que més us agradi.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat