Pastissets freds de préssec

Postres, esmorzars i berenars  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

La gelatina d’agar-agar amb fruita és la combinació ideal per elaborar en pocs minuts unes postres refrescants, lleugeres i farcides d’antioxidants.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts + 2 hores de refredat
© Pau Esculies

Ingredients

4 préssecs de vinya, trossejats i reservats a la nevera

Elaboració

Bulliu l’agar amb la llet d’arròs, una mica de sal, la cúrcuma i la vainilla durant 3 minuts, sense tapa.
Desfeu el kudzú amb una mica d’aigua natural fins que quedi una crema fina. Inco…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat