Timbal de polenta i cigrons amb salsa de tomàquet

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquesta recepta admet variants amb qualsevol verdura verda de temporada (cols, espàrrecs, mongeta tendra, espigalls o bledes...), altres llegums, peix fresc o conservat en oli d’oliva extra verge.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 - 40 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per a la base de polenta

1 vas (250 ml) de polenta ecol

Elaboració

Per a la polenta

Feu bullir 3 vasos d’aigua amb la cúrcuma i el pebre i poseu-ho al punt de sal.
Talleu-ne l’ebullició amb el quart vas d’aigua i aneu afegint-hi la polenta a poc a poc…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat