Arriben les Green Talks a Etselquemenges
Del 23 al 28 de novembre us convidem a fer la sobretaula amb nosaltres a través del canal d’Instagram. Cada dia una xerrada amb les nostres xefs i dietistes a les 15 h.
Del 23 al 28 de novembre us convidem a fer la sobretaula amb nosaltres a través del canal d’Instagram. Cada dia una xerrada amb les nostres xefs i dietistes a les 15 h.
Aquesta és una de les conclusions principals del webinar del psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer “Todo lo que esconden tus gases”, que va convocar gairebé 40.000 persones.
Amb motiu del confinament, Etselquemenges.cat engega la campanya “Confinats sense processats” per continuar fent divulgació de la importància de fer una alimentació saludable. El públic hi està participant des de casa amb molt d’èxit publicant...
Es posen en obert i de manera gratuïta tots els continguts de Tomando Conciencia Schools, el programa educatiu transmèdia sobre hàbits saludables que ja fan servir més de 60 escoles de Barcelona i àrea metropolitana.
Catalunya aprova una normativa pionera que obliga els restauradors a proporcionar un envàs biodegradable perquè els clients s’emportin les restes de menjar i no es llencin.
Per primer cop, un estudi analitza durant vint anys els canvis de pes de persones adultes i conclou que el declivi pulmonar és més pronunciat quan hi ha un augment de pes, tant si és...
L’exposició a espais verds disminueix l’estrès o la depressió, que es relacionen amb un avanç en l’entrada a la menopausa
La gran festa del cinema català aposta per la gastronomia de proximitat i enguany inclou, com a novetat, el te fermentat, que es va originar fa més de dos mil anys a l’antiga Xina
101 locals gastronòmics que aposten per la sostenibilitat amb ingredients de producció pròpia i de procedència local
Michael Pollan, el gran guru de l’alimentació conscient dels Estats Units, revela el principal mal de beure una tassa de cafè o te.