Kombutxa serà present a la gala dels XII Premis Gaudí
La gran festa del cinema català aposta per la gastronomia de proximitat i enguany inclou, com a novetat, el te fermentat, que es va originar fa més de dos mil anys a l’antiga Xina
La gran festa del cinema català aposta per la gastronomia de proximitat i enguany inclou, com a novetat, el te fermentat, que es va originar fa més de dos mil anys a l’antiga Xina
101 locals gastronòmics que aposten per la sostenibilitat amb ingredients de producció pròpia i de procedència local
Michael Pollan, el gran guru de l’alimentació conscient dels Estats Units, revela el principal mal de beure una tassa de cafè o te.
El farmacèutic i dietista nutricionista canari Sergio Espinar ho explicarà dissabte que ve en el marc del Cómo Como Festival.
La resposta la té i l’explicarà amb tot tipus de detalls el nutricionista Marc Vergés, un dels noms del Cómo Como Festival 2019.
El proper dissabte 30 de novembre, el Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra reunirà alguns dels grans referents del país del sector l’alimentació ecològica i saludable.
En el marc del Cómo Como Festival, Verdaguer oferirà dues sessions de “Les noves claus de l’intestí". Al matí, la sessió serà en català i, a la tarda, en castellà.
Tot i que en el seu dia va promocionar dietes sense histamina, sense gluten o FODMAP, ara defensa que no es poden mantenir el temps dietes radicals. La clau està en reparar l'intestí i la...
El dimecres 13 de novembre a les 19.30h. podreu seguir a través de les xarxes socials un resum de la xerrada del Xevi Verdaguer.
Fins i tot complint els límits permesos per la Unió Europea, les partícules fines que hi ha en aires urbans poden provocar danys permanents en el cos callós del cervell –relacionats amb trastorns del comportament...