Amanida de crus

Plat principal  |  Bernard Benbassat

Avui us proposem una amanida amb més de 20 ingredients, molt sans i molt fàcil de fer. Només cal que tingueu previst comprar totes les verdures i llavors per a començar a montar el plat i que la ruixeu amb la vinagreta que feu.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 - 30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

  • Rúcula
  • Créixens
  • Canonges
  • Carbassa pelada
  • Rave
  • Col llombarda
  • Panotxa de blat de moro
  • Poma Grany Smith sense pelar
  • Granada
  • Api
  • Porro
  • Mongeta tendra
  • Pèsols petits
  • Faves petites
  • Gèrmens
  • Llavors de xia, sèsam, lli, girasol, carbassa, cànem)
  • Pètals de flors comestibles
  • Fines herbes fresques.

Per a l’amaniment

  • Oli d’oliva
  • Oli de lli
  • Vinagre de sidra / Vinagre d’ume
  • Tamari
  • Farigola (flor fresca)
  • Sal gris fina

Dieta

  • Crua
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Bernard Benbassat

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

bernardbenbassat.com
 

Amanida de crus

Plat principal  |  Bernard Benbassat

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 - 30 minuts

Avui us proposem una amanida amb més de 20 ingredients, molt sans i molt fàcil de fer. Només cal que tingueu previst comprar totes les verdures i llavors per a començar a montar el plat i que la ruixeu amb la vinagreta que feu.


Ingredients

  • Rúcula
  • Créixens
  • Canonges
  • Carbassa pelada
  • Rave
  • Col llombarda
  • Panotxa de blat de moro
  • Poma Grany Smith sense pelar
  • Granada
  • Api
  • Porro
  • Mongeta tendra
  • Pèsols petits
  • Faves petites
  • Gèrmens
  • Llavors de xia, sèsam, lli, girasol, carbassa, cànem)
  • Pètals de flors comestibles
  • Fines herbes fresques.

Per a l'amaniment

  • Oli d'oliva
  • Oli de lli
  • Vinagre de sidra / Vinagre d'ume
  • Tamari
  • Farigola (flor fresca)
  • Sal gris fina

Elaboració

  1. Talleu les verdures molt fines si pot ser amb mandolina ceràmica
  2. Agrupeu tots els ingredients amb bols individuals prèviament fregats amb llima, galanga i cúrcuma fresca ratllades.
  3. Per l'amaniment: agrupeu tots els ingredients en un biberó. Remeneu. Reserveu.
  4. Amaniu a l'últim moment, just abans de servir.

Bernard Benbassat
Xef especialitzat en macrobiòtica

http://www.bernardbenbassat.com

Elaboració

  1. Talleu les verdures molt fines si pot ser amb mandolina ceràmica
  2. Agrupeu tots els ingredients amb bols individuals prèviament fregats amb llima, galanga i cúrcuma fresca ratllades.
  3. Per l’amaniment: agrupeu tots els ingredients en un biberó. Remeneu. Reserveu.
  4. Amaniu a l’últim moment, just abans de servir.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat