Canelons de seitan amb beixamel de coliflor i ametlla

Plat principal  |  Montse Vallory, Jordina Casademunt

Aquest és un plat d’hivern que escalfa, reforça i és fàcil de digerir gràcies al picant de les espècies i al fet que no conté ni greixos saturats ni farines.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    1h 30 minuts
© Pau Esculies

Ingredients

Per als canelons

6 plaques de pasta per a lasanya (per

Elaboració

Per a la beixamel 

Salteu les cebes amb una mica d’oli d’oliva i una mica de sal, 15 minuts.
Incorporeu la coliflor, pebre i nou moscada, un parell de pessics de sal i aigua que no- més …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat