Plat principal | Montse Vallory, Jordina Casademunt
Aquest és un plat d’hivern que escalfa, reforça i és fàcil de digerir gràcies al picant de les espècies i al fet que no conté ni greixos saturats ni farines.
Com que al mercat no hi ha pasta de canelons ecològica, farem servir la pasta de lasanya ecològica i la tallarem per la meitat. Procureu triar-ne una de fina. Si la coliflor us fa gasos, escaldeu-la abans d’incorporar-la a la ceba.
Aquest és un plat d’hivern que escalfa, reforça i és fàcil de digerir, gràcies al picant de les espècies i al fet que no conté greixos saturats ni farines.
El seitan, una proteïna del blat, és un substitut excel·lent de la carn tant organolèpticament com des del punt de vista nutricional. Com que és una proteïna vegetal, fa que el plat sigui molt més digestiu que no pas si fos elaborat amb carn, i, a més, té l’avantatge que no té colesterol i que és baix en greixos. Aquesta recepta de canelons resulta un plat molt ric en calci i altres minerals gràcies a l’alga wakame, el sèsam, la fruita seca i la coliflor.